Салма Хайек е една от най-секси актрисите, която не се притеснява

...
Салма Хайек е една от най-секси актрисите, която не се притеснява
Коментари Харесай

Колко секси е порасналата дъщеря на Салма Хайек

Салма Хайек е една от най-секси актрисите, която не се притеснява от възрастта и остаряването, а на драго сърце показва метода, по който наподобява на 57 години. И сме сигурни, че да обичаш себе си е един от най-важните уроци, който е предала на щерка си Валентина.
 Колко близка е Салма Хайек с доведения си наследник Августин Джеймс
Колко близка е Салма Хайек с доведения си наследник Августин Джеймс

И неговата майка Линда Еванджелиста

16-годишната хубавица нееднократно съпровожда известната си майка по всемирски събития и всякога означаваме не смао какъв брой е пораснала, само че и че е взела много от майка си. Последното удостоверение за това е фотосите на двете от афтърпартито след премиерата на документалната поредност на семейство Бекъм за Netflix - Beckham.

За мотива  и щерка й избраха да съчетаят тоалетите си и заложиха на тъмнолилаво, което се счита за един от цветовете на кралските особи.

Salma Hayek and her daughter Valentina, 16, twin in purple outfits
— Page Six (@PageSix)
Актрисата избра дълга рокля с разкроена долна част и акцент на едното рамо, до момента в който Валентина показва стройна фигура с кадифена мини рокля в същия цвят, допълнена от блейзър, предава SheKnows.
 Салма Хайек и Анджелина Джоли по-близки от всеки път - какъв брой мощно е другарството им
Специалното другарство на Салма Хайек и Анджелина Джоли

Опасно близки

16-годишната русокоска към този момент е красива млада дама, а наличието на звездни празненства явно й харесва. Майка й пък няма нищо срещу да й прави компания и да се социализира в нейния свят. А ние нямаме самообладание за идващия път, в който ще забележим дъщерята на Салма Хайек в целия й искра.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР